Friday, April 16, 2010

bent spoong..


ketika gua busy melahap nasik puteh sup daging,gua rasakan seperti mulut gua ada masalah..seperti mulut gua dah jadi senget...atau mungkin gigi gua dah tumbuh gigi baru..perasaan pelik semacam ini gua tak hiraukan..yg penting nasik masuk mulut..tiba2 gua ditegur oleh member kacip gua..

Mintz:weii derr...apesal lu punya sudu gua tengok dah jadik macam keto sodok(traktor) punya pengaut...
gua:gua mengambil masa untuk pantau gua punya spoon jap..dengan muka terkejut wa menyahut..yeshh!!akhirnya gua berjaya buat magic di luar batasan fikiran lelabi air dengan bengkokkan sudu dengan pandangan menggoda gua!!hahaha..

nota kaki:entah ape tujuan tokei kedai kurang asam ni bagi sudu cam ni kat gua..dia nak tunjuk makanan dia sedap sgt smpaikan bengkok sudu orang guna buat makan...or dia saje nak rasa macam mane perasaan bila sudu bengkok ni gua gunakan untuk korek2 lubang idung lu..


nota jari kaki:ini merupakan post gua yg ke seratus!!!..akhirnya dah seratos idea bernas lagi berguna untuk kanak2 pra sekolah gua dpat curahkan di sini..moga2 akan sampai yg ke seribu...insyaAllahh..

1 comment:

hitamputeh said...

ye jimat kie...beli sudu murah...hu3